lørdag 29. oktober 2005

KRIK 28/10

Videregående KRIK
Etter flere uker med venting var det endelig klart for videregående KRIK igjen. Vi var til sammen over 20 stk, så oppslutningen var upåklagelig. Videregående KRIK har tatt skikkelig av, og vi håper at den gode trenden vil fortsett. Oppvarmingsdans etter OL-floka, stikkball, killer og fotball var kveldens aktiviteter. Ellers stod jeg for andakten som handlet om å la gud prege det vi gjør.

Ungdomsskole KRIK
Ungdomsskole KRIK kunne nok trenge litt flere deltakere, men i går var det veldig morsomt uansett, og det skal de 10 deltakerne som møtte opp ha all ære for. Det er gøy å være KRIK-leder for en sånn fin gjeng! Vi kjørte det samme programmet her som ved vidergående KRIK, men fikk i tillegg tid til å ha ha "head an og ta an" og amøbeleken.

Her er resultatet over hva dere har stemt på i undersøkelsen "Hva vil du ha mer av på KRIK?"


TOPP 3
1. FotballSoccer
2. InnebandyHockey 7
3. DansMacarena

Dette vil vi selvfølgelig ta hensyn til ved KRIK samlingene. Fotball vinner ganske klart, og det er heller ikke uventet. Det pleier å være fotball omtrent hver samling, så vi kan nok ikke ha så mye mer av det, men vi skal passe på å ikke minke mengden av fotball heller. Vi har ganske bra innebandyutstyr, så det bør ikke være så vanskelig å få til en del av det. Dans gjorde det jo også ganske bra, og selv om vi ikke er noen eksperter i dansing skal det bli en del av dette også. Henning og Ole kan en syden-dans som de har lovet å lære oss. Dette ser vi fram til. I går hadde vi både fotball og dans, så da håper vi at i hvertfall noen av behovene ble dekket :)

"Søk først Guds rike og hans rettferdighet, så skal dere få alt det andre i tillegg".