lørdag 29. september 2012

50 stk. på KRIK

Fredag 28. september var det igjen duket for KRIK i Lyehallen. Dette var tydelig en fredag hvor mange hadde planlagt å starte helgen med en dose trim. Det hele startet med Vidaregående KRIK hvor 25 stk. deltok. Vi delte inn i tre lag og hadde en skikkelig god fotballøkt. Midt i samlingen hadde Målfrid en andakt om det å glede seg i hverdagen. Hun tok utgangspunkt i teksten som står i Fil 4,4: Gled dere alltid i Herren! Igjen vil jeg si: Gled dere! Etterpå fortsatte vi videre med fotball.

Senere på kvelden kom en gjeng engasjerte ungdomsKRIKere. Også her var det 25 stk. som møtte opp. Med inneskoene på og humøret på topp  satt vi igang med alle-manns-stikkball som oppvarming. Etterpå hadde vi "rangeringsleken" og "skoleken", før vi tok en pause med andakt ved Målfrid. Etter andakten var det fotball som stod på programmet. Vi delte inn i tre lag og spilte kamper på fem minutter.

Vi kan melde om nok en kjekk kveld på KRIK, med til sammen 50 deltakere på én kveld. Vi ønsker alle velkomne tilbake neste gang. Til den gang, husk ordene fra Fil 4,4:

Gled dere alltid i Herren! Igjen vil jeg si: Gled dere! (Fil 4,4)